Tarina Vieno Outdoorsin takana

Minä olen Johanna, Vieno Outdoorsin idean äiti. Minä rakastan matkustelua ja rakastan seikkailuja. Mitä enemmän reissaan, sitä enemmän janoan uusia kokemuksia, mutta samalla alan myös arvostaa kotimaatani yhä enemmän. Meillä on puhdas ilma, kirkkaita järviä, upeaa metsää sekä hiljaisuutta. Ulkomailla ollessani huomasin, kuinka kaikki nämä asiat tekivät suuren vaikutuksen tapaamiini ihmisiin.  

Olin kesäillan souturetkellä, kun aloin pyöritellä päässäni ideaa elämystelttailusta. Halusin luoda matkailualan yrityksen, jossa yhdistyisivät Suomen luonto, kiireettömyys sekä elämyksellisyys. Syksyn mittaan löysin ympärilleni ihmisiä, joilla oli sama intohimo ja yhdessä lähdimme kehittämään ideaa eteenpäin. Suunnitelmat muuttuivat matkan varrella moneen kertaan, aikataulut pettivät ja toivottomuus meinasi välillä vallata tiimin, mutta vihdoin olemme tässä; Vieno Outdoorsin ensimmäisen kesän kynnyksellä. Aurinko lämmittää, luonto puhkeaa kukkaan ja olo on toiveikas. Pimeän talven väistyttyä on helppo hymyillä ja luottaa tulevaan kesään ja yrityksemme vetovoimaan. Tällaista ei ole vielä missään muualla Suomessa! 

Vieno Outdoors syntyi vuosien reissaamisen jälkeen, halusta luoda Suomen matkailuun jotain täysin uutta. Se syntyi arvostuksesta lähimatkailua ja luontoa kohtaan; se syntyi rakkaudesta matkusteluun. Ennen kaikkea se syntyi upeasta tiimistä, joka on vaikeistakin hetkistä huolimatta uskonut lujasti Vienon tulevaisuuteen.  

Me olemme vasta alussa. Toivon, että viihdyt matkassamme.

– Johanna Vienosta