Vienomaisuus on lempeyttä

Mitä on Vienomaisuus? Meille se tarkoittaa rempseyttä, iloisuutta ja lempeyttä luontoa sekä toisia kohtaan. Tällainen paketti syntyi, kun meidät, Vienon takana pyörivät yrittäjäsielut, yhdisti. Johanna ja Saura ovat duracellpupuja, joilta ei tekemisen meininkiä puutu. Minä ja Jenni puolestaan olemme rauhallisempia ja pohdiskelemme rauhassa asioita. Esimerkiksi alkutalvesta ilmoille heitetty ajatus teltan pystyttämisestä saunalautan päälle synnytti meillä hieman normaalia pidemmän pohdiskelutuokion…

Arvoissamme näkyy meille tärkeät ja luonnostaan tulevat asiat, jotka tekevät meistä meidät. Yhdessä muodostamme Vienomaisuuden, joka kuvaa mielestämme täydellisesti tätä kaikkea!  

Vienomaisuus pähkinän kuoressa: 

Rempseys  

Hoidamme asiat rempseän iloisella, mutta tehokkaalla otteella ja korostamme läpinäkyvyyttä. Kaikesta saa ja voi puhua! Omat harmituksen aiheetkin kaikkoavat äkkiä, kun ne uskaltaa sanoa ääneen muille.   

Iloisuus  

Hymyltä ja naurulta ei meidän seurassamme voi välttyä! Palvelemme myös asiakkaat iloisesti ja sydämellisesti; asiakas on meille kaikki kaikessa ja haluamme, että meiltä voi lähteä tyytyväisenä ja levänneenä.   

Lempeys luontoa ja toisia kohtaan  

Toimimme lempeästi kohdatessamme muita, oli se sitten toinen ihminen tai luonto. Tästä syystä panostammekin lähituotteisiin, luonnonläheisyyteen sekä kiireettömyyteen. Meillä saa luvan kanssa olla lempeä myös itseään kohtaan ja rauhoittua nauttimaan käsillä olevasta hetkestä.   

Tässäpä muutama meille rakas asia yhdistettynä arvoiksemme, eli Vienomaisuudeksi! 

– Miisa Vienosta